Huvudvärk

Jag har haft en del ont i huvudet på senaste men det är nog för att jag har stressat för mycket. Dessutom försöker jag skära ner lite på koffeinet och det gör nog att jag har fått lite mer ont i huvudet. Även om det är jobbigt så känns det skönt att veta att det är konkreta anledningar bakom att man har ont och att det inte är något större problem.

Visst låter det som att jag är riktigt hurtig men jag var faktiskt mycket gnälligare innan men det ändrades efter en fika med en kompis. Vi har tänkt fika ett tag men det har kört ihop sig för honom för att han har varit sjuk mycket men nu så fick vi till det. Det visade sig att det är migrän som han haft när han varit sjuk och inte kunnat ses.

Jag har hört att migrän är hemskt men jag visste inte att man kunde vara sjuk så länge i det. Han berättade att han flera gånger hade haft anfall som varade i tre dagar. Under hela den tiden brukade han bara ligga i sin säng och så gick han upp bara för att gå på toaletten. Åt gjorde han bara en gång om dagen när han mådde mindre illa och värken var lite lättare.

Jag hoppas verkligen att jag aldrig utvecklar migrän för det verkar riktigt jobbigt. Även om det går att hålla nere så anfall genom sin livsstil så skulle det ju vara jobbigt att alltid behöva anpassa sig och ändå riskera såna problem om det körde ihop sig med stress i ens livssituation.