Jag älskar skräckfilmer

Jag älskar verkligen skräckfilmer eftersom att dessa gör så att jag verkligen blir rädd och jag undrar över hur jag skulle kunna leva utan att få se den här typen av filmer. Det är alltid otroligt kul att blir skrämd genom att titta på filmen eftersom att jag då vet innerst inne att jag egentligen inte är utsatt för någon fara. Men det är ändå lika spännande att vara åskådare till filmen eftersom att jag kan fantisera om att jag är en del av filmen och därmed vara utsatt för stor fara.

Jag funderar på om jag ska ta och beställa lite olika skräckfilmer från eBay, därför att jag har sett att det är finns det olika typer av skräckfilmer som inte finns tillgängliga i Sverige. Det vore roligt att komma åt ny typ av film som jag inte tidigare har sätt, och då gärna äldre filmer eftersom att jag är väldigt intresserad av filmhistoria. Kanske de annars går att stream via Dreamfilm eller liknande?