Tankar om lån

Det är ju inte helt ovanligt att man hör att folk som har tagit smslån har fått gigantiska skulder efter ett tag, men jag kan inte hålla med om att det är smslånens fel. Visst, det är väl dumt att det är så jäkla lätt att få lån, men om en sån människa skulle ta ett lån på en vanlig bank så är jag övertygad om att det skulle betala tillbaks lika lite där som den gör på sina smålån.

Jag tror helt enkelt att om man har lite koll på verkligheten så fixar man det utan några större problem. Det är ju inte så mycket svårare än att om man inte har ekonomi för att betala tillbaks lånet, ja men d ska man ju inte ansöka om det från början. sen kan det ju självklart hända oförutsägbara saker, men om det gör det så får man helt enkelt ta det därifrån.

En människa med lite vett betalar ju hur som helst av dom lånen som man vet blir svindyra innan man köper massa annat för pengarna. Jag har själv funderat på att låna ett par gånger, det känns ändå som att de har helt okej villkor och det verkar vara seriösa människor man har att göra med. Har hört många som har tagit den typen av lån och tyckt att det har fungerat hur bra som helst. En stor tumme upp när sånt där fungerar som det ska!